Onderhoud

In de werkplaatsen van OCS Laarbeek worden de auto’s in conditie gehouden, APK-gekeurd of – na blikschade en pech onderweg – weer in nieuwstaat teruggebracht. De vakkundige werkplaatsmedewerkers weten alles van uw auto en worden regelmatig getraind. Ze zijn dus altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Bovendien hebben ze de beschikking over moderne apparatuur, waarmee ze feilloos een diagnose kunnen stellen.

Klaar terwijl u wacht

Grote werkzaamheden verrichten de werkplaatsmedewerkers van OCS Laarbeek op afspraak. Kleinere klussen pakken ze meteen op. Voor de APK-keuring bent u hier overigens ook aan het juiste adres. Want OCS Laarbeek beschikt over een erkend en modern keuringsstation, waar uw auto snel en vakkundig wordt gecontroleerd.Wij zijn gespecialiseerd in fiat.ook voor anderen merken kunt u bij ons terecht.

Is uw auto aan een onderhoudsbeurt toe of valt er iets te repareren? Maak dan online een werkplaatsafspraak

Het gebruik van vervangend vervoer kan vaak erg handig zijn. Zeker wanneer een reparatie toch langer duurt dan u gedacht heeft. Uiteraard bieden wij u graag deze mogelijkheid. U rijdt in een betrouwbare en goed onderhouden auto van gelijkwaardige klasse. Op deze manier ondervindt u de minste veranderingen en blijft u “mobiel”.

OCS Laarbeek

AUTODEAL

Nationale Auto Pas