Wagenpark beheer

Zorgeloos wagenparkbeheer.

Als wagenparkbeheerder zoekt u naar flexibele (lease) oplossingen om uw wagenpark gemakkelijk te beheren.

Wist u dat u flink kunt besparen op auto- en brandstofkosten?

OCS Laarbeek ontzorgt u graag.

Mobiliteit is voor bedrijven één van de grootste kostenposten. U kunt op meerdere manieren besparen op uw autokosten. Lagere kosten van uw wagenpark begint met een gestructureerd autobeleid. Zoals de OCS Laarbeek Autoregeling.

Met de OCS Laarbeek Autoregeling krijgt u advies over de meest optimale autokeuzes binnen het wagenpark. De Autoregeling houdt rekening met de juiste balans tussen kostenbesparing, milieu en medewerker tevredenheid.

  • Berekening voor de autokeuze, inclusief afschrijving, verzekering en brandstof
  • Juist brandstofomslagpunt, zodat de goede brandstofsoort wordt gekozen
  • Geen grote verschillen in autokeuze, omdat bijvoorbeeld de brandstofprijs fluctueert

Besparen op autokosten

Als wagenparkbeheerder zoekt u naar besparingsoplossingen met een duurzaam karakter. De autokeuze is hierbij belangrijk. Zo is een zuinigere auto een oplossing. Goedkoper aan de pomp en minder belastend voor het milieu. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om te besparen.

Centrale inkoop

Naast de autokeuze is ook de inkoop een belangrijke pijler om kosten te besparen. Meestal wordt de (lease) auto ingekocht bij de dealer van uw keuze. Als bedrijf kunt u ervoor kiezen om OCS Laarbeek de dealer te laten kiezen. Dit levert u hogere kortingen op en daarmee een verlaging van de kosten.

Meer flexibiliteit

OCS Laarbeek  heeft verschillende oplossingen om uw wagenpark flexibeler in te richten. Wilt u meer weten over kostenbesparing op wagenparkbeheer? Informeer bij uw OCS Laarbeek naar de mogelijkheden.

OCS Laarbeek

AUTODEAL

Nationale Auto Pas